Борис Солтарийски е като отвързан 41-годишният певец вече  е заорал дъното

...
Борис Солтарийски е като отвързан
41-годишният певец вече  е заорал дъното
Коментари Харесай

Борис Солтарийски като отвързан!20-годишни се гаврят с него

Борис Солтарийски е като отвързан

41-годишният артист вече  е заорал дъното на персоналния си живот. След като брачната половинка му Аделина го заряза и даже се омъжи за паралия в Маями, като взе и щерка им Ема, той не е на себе си

Близки до изпълнителя са ужасени от държанието му. В заведенията, където пее, той не спирал да забива 20-годишни девойки. Те обаче не му обръщали никакво внимание и му се подигравали в лицето.

„ Докато беше при Слави, беше някой. Сега е господин Никой. Дори не си спомнят за него, пък и джоба му е тъничък, по какъв начин да притегли младите девойки? Сега младото потомство не „ кълве “ единствено на празни приказки и обещания, желае солидни финикийски знаци “, разясняват го негови сътрудници.

Както стана ясно, неговата брачна половинка го заряза поради непрекъснатото му неявяване от вкъщи им. И поради детското му държание, както и от неналичието на ангажираност в фамилните отговорности. На Аделина й писнало да носи цялата тежест на домашните битовизми и най-после предприе фрапантни ограничения.

Според негови приятели, също обезпокоени от държанието му на оглупял дивак, той би трябвало да промени метода си на живот. Не го ли направи, никоя свястна жена няма да му обърне внимание, разясняват и в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР